lördag 10 maj 2014

“Yesterday is gone. Tomorrow has not yet come. We have only today. Let us begin.”

År är bara det vi kallar för att få en tidsuppfattning av något. "Åren går" eller "tiden går". Det är inte tiden som ändra sig, eller åren som går. Det är vi som förändras, tiden är detsamma, åren är detsamma. Kliché eller inte, men man måste ta en dag i taget. För varje dag är sig aldrig detsamma. Tiden kommer inte stanna för dig eller för mig. Positiva förändringar kommer inte ske av sig själv. 
Vår hjärna är fantastiskt, det krävs bara en ny tanke för att se livet med andra ögon. Det är som en liten klick i hjärnan och hjärtat. Va positiva, le till alla, dela din omtanke men vänta dig aldrig något tillbaka. Ingen stund är för evig. Va nöjd och njut där du befinner dig i livet. Gör det bästa av stunden. Men glöm aldrig dem mindre tursamma och va en del av den förändringen också. 

Det krävs en del misslyckande för att komma till mål. Det krävs många taskiga stunder för att inse hur lycklig man kan vara. Strunta i det förflutna, förlåt men glöm inte. Gör nya misslyckande, upprepa dig inte. Det kommer fler dåliga dagar, men resten av dagarna blir mer uppskattande. Det förflutna kommer knacka på din dörr, men du kan nu se det med andra ögon och LE. Säga Hej, här kommer inte du in igen :) 

Varje dag är som en ny blad i vår egen historiebok. Skriv nåt som är värd att läsas om och om igen.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar